Pri zabezpečovaní vášho domova je bezpečnosť vždy na prvom mieste. Jedným z dôležitých aspektov je aj ochrana pred požiarmi. V eshope Ingresso.sk sme pre vás pripravili širokú ponuku protipožiarnych dverí, ktoré vám poskytnú pokojné spanie a pocit bezpečia pre vás a vašu rodinu.

 

 

Drevené protipožiarne dvere s povrchom z CPL laminátu: Kombinácia štýlu a bezpečnosti


Drevené protipožiarne dvere s povrchom z CPL laminátu sú spojením estetiky a bezpečnosti. Ich drevený vzhľad dodá vašej domácnosti prírodný a elegantný nádych, čím zvýrazní jej štýlový charakter. Čo však tieto dvere robí výnimočnými, je ich odolnosť voči poškriabaniu a opotrebeniu, čo znamená, že zostanú krásne aj po dlhých rokoch používania.

Tieto dvere sú ideálnym riešením pre interiérové miestnosti, kde je dôležité zachovať estetiku, napríklad obývacie izby, spálne alebo kancelárie a hotely. Ponúkajú vysokú úroveň bezpečnosti v prípade požiaru a zároveň sa dokonale hodia do moderného alebo tradičného interiéru.

Dvere sú dostupné v požiarnych odolnostiach EI30 a EI45

 

 

Drevené protipožiarne dvere s oceľovou zárubňou: Ideálne pre špecifické potreby


Drevené protipožiarne dvere s oceľovou zárubňou sú ideálnym riešením pre priestory, kde je vyššia pravdepodobnosť poškodenia alebo poškriabania zárubní, ako sú pivnice a garáže. Tieto dvere kombinujú výhody dreva s odolnosťou ocele, čo z nich robí vhodný výber pre tieto špecifické potreby.

Pri ochrane priestorov ako pivnice a garáže, kde môže dôjsť k náhodnému poškodeniu alebo opotrebeniu zárubní, je dôležité mať dvere, ktoré s týmito výzvami dokážu úspešne zápasiť. Drevené dvere s oceľovou zárubňou sú odolné voči nárazom a opotrebeniu, čo znamená, že budú dlhodobo vydržať v pôvodnom stave.

Okrem toho tieto dvere poskytujú aj vysokú úroveň ochrany pred ohňom, čo je dôležité v prípade garáží, kde môžu byť uložené horľavé materiály, alebo v pivniciach, kde môže dôjsť k nekontrolovateľnému rozšíreniu požiaru.

Dvere sú dostupné v požiarnych odolnostiach EI30 a EI45

 

 

Oceľové protipožiarne dvere: Nedotknuteľná bezpečnosť


Oceľové protipožiarne dvere predstavujú najvyššiu úroveň bezpečnosti, ktorú môžete zvoliť. Ich oceľová konštrukcia ich robí extrémne odolnými a schopnými odolať vysokým teplotám počas požiaru. Okrem toho vám zaručujú vysokú úroveň zvukovej izolácie a bezpečnosti, čo je dôležité hlavne v náročných a frekventovaných priestoroch.

Tieto dvere sú ideálne pre miestnosti, kde je priorita bezpečnosť, ako sú technické miestnosti, skladové priestory alebo budovy s vyšším rizikom požiaru. Ich nedotknuteľná pevnosť a odolnosť vám poskytne istotu, že váš majetok a bezpečnosť sú v bezpečí.

Dvere sú dostupné v požiarnych odolnostiach EI30, EI45

 

 

Sme hrdí na to, že sme mohli prispieť k bezpečnosti rôznych objektov a hotelov, vrátane:

Hrebienok Resort - Starý Smokovevc

Hotel Ovruč - Štrbské Pleso

Hotel Lomnica - Tatranská Lomnica

Viladomy Lubotice - Prešov

Apartmánový dom Horec - Tatranská Lomnica

Demänová Resort - Demänová

Hotel Pošta - Jasná

Hotel Damian - Jasná

Nemocnica s poliklinikov - Brezno

Nemocnica Poprad

Detská onkológia - Kramáre

a mnoho ďalších 

 

 

V eshope Ingresso.sk sme hrdí na našu bohatú ponuku protipožiarnych dverí, ktoré vám poskytnú bezpečnosť a pokojné spanie, ktoré si zaslúžite. Nezabudnite, že prevencia je najlepšou ochranou pred požiarmi, a správne zvolené protipožiarne dvere môžu zachrániť životy a majetok. Vyhľadajte našu ponuku a zabezpečte svoj dom už dnes!